Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken. meer informatie

Hoogste energiezuinigheid

Geen andere warmteopwekker ontvangt als "Stand alone" toestel een zo hoge energieonderscheiding als de warmtepomp. De verbruiker bespaart zodoende niet alleen milieubewust energie, maar ook contant geld. Dat bewijst het reeds bekende energielabel van andere belangrijke energieproducten.

Hoge onafhankelijkheidsgraad

De gebruiker van een warmtepomp is onafhankelijk van fossiele, eindige energiedragers en de daarmee verbonden fluctuerende prijsontwikkeling. De warmtepomp kan eenvoudig worden gecombineerd met andere regeneratieve energieën (zoals met PV, waardoor zelfgeproduceerde "groene" stroom kan worden gebruikt).

Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Gebruikers van warmtepompen bouwen en renoveren energiezuinig, verhogen de waarde van het vastgoed en investeren zinvol en duurzaam voor de toekomst.

Traditie & Innovatie

De kennis uit jarenlange ervaring als fabrikant van warmtepompen stroomt dagelijks de werkgebieden binnen en helpt zodoende de voorsprong als innovatief handelsmerk vooruit. Grote investeringen zoals de bouw van een eigen R&D-centrum stellen de geschiktheid voor de toekomst van het product en het handelsmerk veilig. 

Breed assortiment

Een breed productassortiment zorgt voor de complete verzorging van de klanten met warmtepompen voor iedere toepassing, iedere projectgrootte en iedere vraag. Door de combinatie met andere regeneratieve energieopwekkers (PV ready, Smart Grid ready) worden de toepassingsmogelijkheden extra uitgebreid. De gebruikersvriendelijke bediening van de warmtepomp door de eenvoudige en begrijpelijke regelunit van de alpha innotec warmtepompen dekt alle toepassingen.

Verkoop in de Benelux

alpha innotec verkoopt haar producten in de Benelux via de fabrieksagent Nathan. De binnen- en buitendienst van Nathan ondersteunt de groothandels, installateurs, architecten, projectontwikkelaars, etc. met al hun vragen en de gewenste technische ondersteuning.

International verkoopt alpha innotec zijn producten in meer dan 20 landen in Europa.

Omvangrijke verkoopondersteuning

Alpha innotec biedt via Nathan groothandels, installateurs, architecten, projectontwikkelaars, etc. regelmatig producttrainingen en scholingen aan, evenals verkoopondersteuning in de vorm van presentaties en informatie- en reclamemateriaal.

R&D

Intensieve R&D, jarenlange ingenieurskennis en oerdegelijk handwerk maakt een alpha innotec product vandaag de dag tot dat, wat vele jaren geleden als visie werd gestart: een kwaliteitsproduct, waar de gebruiker bij de alledaagse toepassing altijd op kan vertrouwen. De basis hiervoor vormt het eigen R&D-centrum met een totale oppervlakte van maar liefst 1.600 m2.

Actieve bijdrage aan de bescherming van het klimaat

De warmtepomp benut ten minste 75% kosteloos de energie uit aardbodem, lucht en water. Slechts 25% moet in de vorm van stroom aan de warmtepomp worden toegevoegd. Dat gebeurt bij voorkeur met "groene stroom" uit regeneratieve bronnen. Warmtepompen van alpha innotec werken bovendien zeer stil en zonder afgifte van schadelijke stoffen.

De winst aan comfort

Warmtepompen kunnen behalve verwarmen ook koelen en warm tapwater bereiden. Via een regelaar of via een webinterface en/of een app voor smartphones kan het ruimteklimaat in het hele huis eenvoudig en gemakkelijk worden bestuurd. Innovatieve regelaarconcepten direct op de toestellen en in de apps maken de bediening zeer gemakkelijk.