Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken. meer informatie

Het merk alpha innotec

Al sinds 1998 ontwikkelt, produceert en verkoopt alpha innotec op de markt duurzame en bedieningsvriendelijke warmtepompen. De ontwikkeling van de producten in het eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en de jarenlange ervaring als producent van energiezuinige oplossingen verschaffen u de zekerheid dat u met een product van alpha innotec de juiste beslissing heeft genomen.

Onze warmtepompen staan voor kwaliteit, innovatie, eenvoudige installatie en bediening en voor een betrouwbare werking. Met een breed assortiment voor iedere toepassing, iedere gebouwgrootte en iedere gestelde eis, neemt u de beslissing voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct, dat geheel aan uw behoeften voldoet.

Door de onafhankelijkheid van fossiele en eindige energiebronnen en de grote energiezuinigheid van warmtepompen is alpha innotec een merk, dat de hoogste waarde hecht aan ecologische en economische duurzaamheid.

Traditie & innovatie

De kennis uit jarenlange ervaring als fabrikant van warmtepompen stroomt dagelijks de werkgebieden binnen en helpt de voorsprong als innovatief handelsmerk te behouden.
Grote investeringen zoals de bouw van een R&D-centrum stellen de geschiktheid voor de toekomst van product en handelsmerk voor de toekomst veilig. Als handelsmerk van de ait-deutschland GmbH, dat inmiddels onderdeel is van de grootste groep fabrikanten van warmtepompen in Europa, maakt alpha innotec gebruik van de synergiëen van de groep en hun leden bij "energiezuinige oplossingen“ in de sectoren verwarmen en koelen.

Producten

Door de ontwikkeling en productie van de alpha innotec warmtepompen in de vestiging in Duitsland krijgt de klant een kwaliteitsproduct „Made in Germany“. Een breed assortiment zorgt voor de complete verzorging van de klanten met warmtepompen voor iedere toepassing en iedere vraag. Door de combinatie met andere regeneratieve energieopwekkers (PV ready, Smart Grid ready) worden de toepassingsmogelijkheden extra uitgebreid.De gebruikersvriendelijke bediening van de warmtepomp door de eenvoudige en begrijpelijke regelunit van de alpha innotec warmtepompen bestrijkt alle toepassingen, incl. de toepassingen koelen, zonne-energie, zwembad, PV-aansturing, Smart Grid, onderhoud op afstand, etc.

Kom meer te weten over het merk en onze prestatieclaim "the better way to heat"

Nathan

alpha innotec verkoopt haar producten in de Benelux via haar partner Nathan. Nathan biedt hét totaalpakket op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen. U kunt bij hen niet alleen terecht voor hoogstaande producten, maar zij realiseren ook broninstallaties, vloergebonden klimaatsystemen, inbedrijfstelling en onderhoud van warmtepompen en voorzien u graag van deskundig advies bij vooruitstrevende projecten op het gebied van klimaattechnologie.

www.nathan.nl